Не така... с Виктория!

Вики напусна Music Idol по свое желание, Симона и Преслава отърваха гоненето си от шоуто
30 апр 2009 15:59,
105
Не така... с Виктория!
Снимка: Булфото

Една от участничките в третото издание на Music Idol напусна състезанието.

Но не защото зрителите гласуваха за това.

Виктория Димитрова напусна шоуто по свое желание. Поне така каза.

По този начин тя спаси малката Симона и чаровната Преслава.

Колегите й от състезанието почти успяха да докарат учудено-тъжни физиономии.

Само за минута невероятно "изненаданите водещи се посъветваха“ с редакторите, които начаса разрешиха безпрецедентната маневра.

Последва порой от "неподправени“ реакции на уважение към жеста на незрящата Виктория и с това мелодрамата приключи.

А аз се сетих, че наскоро бях на представление на групата на сина ми в детската градина, което определено бе по-професионално в сравнение със снощната пиеска.

Виктория изпълни ролята си в предаването, отреденото й време изтече и  фарсът свърши. Каквато и да е истината - момичето имаше достойно поведение на края.

Прощалната й песен бе "Не така" на ФСБ.

И наистина: не така се използва драмата на едно сляпо момиче.  И не така се прави шоу.

А само за припомняне...  Още по време на кастингите за Music Idol 3 Виктория сподели историята си, която потресе цяла България.

Тя заяви, че е изгубила зрението си в резултат на системен побой от бившия си приятел Димитър Симеонов, бивш барабанист в група Сленг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
el dorado преди 15 години
я бегай се скрий някъде
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Sorry che pisha na latinica , no koito ot vas 2 mata mi kaje, minalata godina kato bqha kastingite v Burgas, kyde otsedna ekipa na Music Ido?...togava shte razberem, che naistina e chast ot nego :)
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сценарий на квадрат и ако не беше се състоял рекламодателите щяха да отрежат главите на двамата . Просто и близко до ума, първо трябваше да минат два концерта в прайм тайма по два часа на вечер(естествено среклами), второ, *** източване с СМС-и на бухта мангизи и след това и дават правото да се откаже доброзолно. Не видяхме ли миналата седмица същата пародия(сценарий) и във ВИП ПРОСТОТИЯТА по НОВА ТВ с двата женски ***. Да ама продуцентите източиха 70000 пари, нали. А бе опростачването на народа върви нормално и както се казва в оня виц "...вода има за всички"
61
0
 
0
 
! Отговори
Dedo преди 15 години
Ok, сменям тона, извинявам се за грубостта! Писах, за да подчертая само 1 нещо - драмата на Виктория. Съгласен съм, че всичко е прекалено и че този *** 3 ще остане известен със споровете по темата /не съм от сценарния екип, от допълнителния екип на шоуто съм/, съгласен съм, че Иван, Андрей и Витомирчо прекалиха с наблягането и натъртването на ситуацията, и аз не го одобрявам! Но пак ви казвам, колкото и да ми говорят някой хора глупости - говоря всеки ден с Виктория и всички участници /между другото Тарабунов е ужасен селски бек, много просто момче, но това между другото/, присъствам на всички неща, случващи се зад камерата, знам за резултатите от ходенето на Виктория при 2-*** отделни и независими очни лекари, и пак ви повтарям - това момиче е жертва на домашно насилие, колкото и да не ви се иска да го приемете! Приятелят й я е биел! Защо е стояла с него въпреки това - идея си нямам. Отговорите и варират между "Обичах го и се надявах да се промени", до "Страх ме беше от него" - и двата ми се струват маловажни пред факта да стоиш до човек, които редовно те пребива, ама нейсе - Ивето Екимова е типичния пример за жена, жертва на домашно насилие, която беше женена и не се развеждаше с Дими. Искате ли още жертви /жени/ на домашно насилие да ви изброя, хора близки до екипа на шоуто? Или да оставя Хандел да ги каже, нали и той е от екипа ? :))))) Пак казвам - не защитавам Вики, тя не ми е никаква, след 2 месеца ще съм я забравил и тя мен, само казвам, че тя наистина е била бита /за Хандел пояснявам медицинските термини от епикризата на Виктория - ослепяването е причинено от удар С *** предмет, а не от удар В *** предмет /стена примерно!/. Източникът на кинетичната /движещата/ енергия е различен. Няма как да си удариш слепоочието в стената точно на определено място, защото стената е гладка и няма ръбове, докато човешкият юмрук не е гладък. И още веднъж ще кажа, че търсихме побойника още по времето на кастингите, но той нито веднъж не посмя да застане пред камерата и да разкаже неговата версия, а майка му казва едни неща пред екрана /разбирам я жената, и нейната ситуацяи е много деликатна/, но в телефонните разговори, които не се записваха, казваше малко по-различни неща ... Но това Хандел го знае, защото и той е от екипа и присъстваше на разговора между майката на побойника и Витомирчо, нали? :)))) Хайде, лека вечер, че утре има пак репетиции и трябва да се ходи на работа, за някой няма почивни дни....П.С: Оставете Митко кюнеца, Симончето и Тарабунов да си отидат, всеки ден ги слушам - нямат комплексните качества да бъдат идоли, елементарни са!
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
всичко е сценарий
59
0
 
1
 
! Отговори
geri преди 15 години
Prekaliavat s tazi istoria
58
0
 
0
 
! Отговори
Handel преди 15 години
Дедо, аз съм от екипа, а не ти. И за да ти долажа че съм от екипа ще ти кажа че гласуването беше 66:34 а не както ти си го измисли. И още нещо ще ти кажа - на мен зад кулисите викторията ми каза да не вярвам на някакъв който пишел по форумите уж че бил от екипа и който пишел с псевдоним Дедо.А, и навярно си изненадан но знаеш ли - стената също е "***" предмет. Освен ако не си блъскаш главата в ръба де. Изненада, а?
57
0
 
0
 
! Отговори
krisi преди 15 години
Abe jivota si e neen, neka da pravi kakvoto iska, tq znae kakvo iska.. nikoi nqma nishto obshto s neina i jivot za kvo izlqzla dali e bilo naglaseno, jivota si e NEeN!
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ti si edin smehsnik be, koi si ti 4e da sydish i da kazvash kak 4ovek trqbva da si izjivqva bolkata be? mishok
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Явно ти си един от сценаристите на този мелодраматичен,сополивосълзлив,латино сериал,който спретнахте с тази Вики и нейната банална история ! Отговаряш с огромно самочувствие и чувство на превъзходство над един непознат човек,който просто си е позволил да изрази личното си мнение,което очевидно е неудобно за теб ! Защо е неудобно ли ? Ами,защото вие си мислите,че може да манипулирате всички,както това правите със слабоумните тинейджъри и лелките,които ви гледат БиТиВи-бозите ! За твое най-голямо разочарование в България има и доста мислещи хора !А за тази Ива Екимова като я гледам колко бързо прежали мъжа си си мисля,че все пак малко бой е яла от Дими (Бог да го прости !)...
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Q kaji kato si tolkova navytre, naglasena li e cqlata rabota s toq "vot", shtoto mise struva malko neveroqtno parvo Eli Radanova da izleze zaradi Rusina, sled kato izpq taq pesen baq po dobre, i 2-ro, snoshti si4ki po 2-3 pyti si zabraviha teksta, a vse Preslava, koqto dosega pq bez greshka, vinagi e na eliminacii.. men mnogo me samnqva 4e ima gnilo v toq vot, te i za tva ne go pokazvat na ekranite, ami kazvat kvoto im skimneti kato si vytreshen, kvo she kajesh?
53
0
 
0
 
! Отговори
Dedo преди 15 години
Лекинко се обърках - живяла е с дядо си, а не при майката на гаджето си побойник, при нея само от време на време са идвали :)) Но останалото си важи! И по-важното е пак да кажа - хора, не гласувайте за този миризливец Димитър, ужасно неприятен тип е, дано не ви се наложи да си комуникирате с него на живо! А че Виктория и нейния проблем се преекспонираха от водещите ми шефове - тук спор няма, измести се центъра на предаването от музиката към личната драма и на самата Виктория това също и е неприятно и тя самата искаше много по-рано да напусне, но отново сценарния екип предложи идеята тя да напусне вчера, като по този начин "спаси" някой от предложените за изгонване! И за да покажа за пореден път, че съм от екипа на шоуто, ще ви кажа, че вчера гласуванията в края бяха 55:45 в полза на Преслава - т.е. трябваше най-сетне Симончето да си ходи, но уви - да се надяваме, че следващата седмица Симончето или Димитър ще си отидат най-сетне!
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не ... сълзите на Симона не са нагласени ! Това са сълзи на едно изп.ърдяно поколение,с тотално промит мозък,адски комплексирано,с подменена и объркана ценностна система,което се манипулира безпроблемно от телевизии като БиТиВи ....
51
0
 
0
 
! Отговори
perdono преди 15 години
Формата на предаването е търговски. Не се търси таланта, а сензацията. Жалко, че Вики се хвана на въдицата им ( на опосумите).Тя просто не можа да понесе търговията с трагедията и.
50
0
 
0
 
! Отговори
Dedo преди 15 години
Възпитанието ми пречи да ти отговоря така, както приляга на малкото акъл, който имаш! Но ще карам по ред на въпросите ти - защо не се изтъпаня и не го кажа пред всички ли? Защото съм подписал декларация за дискретност и нямам право да разпространявам из медиите информация /затова съм и анонимен, точно колкото си и ти!/. Второ - ако ти биеш жена си /предполагам си мъжле/, нима я биеш пред хората или ще я биеш пред хората? Или колко свидетели на побой си виждал и чувал, че има? Говоря за побой като резултат на домашно насилие, а не на побой на улицата. Трето - самият вокал на група "Пиф" /забравих му името/ ни каза зад камерата, че е почти 100% сигурен, че барабаниста я е биел, защото наистина е бил ужасно неуравновесен и избухлив човек /в тази връзка знаеш ли, о уважаеми, че покойният Дими от "Сленг" постоянно пребиваше жена си Ива и че тя имаше повече бушони от боксьор след мач! Но и там свидетели не е имало, така че няма кой да го потвърди, но могат да излезнат 100 човека и да кажат, че не са виждали Дими да я удря/. И би трябвало да ти е ясно, че не съм бащата на Виктория, него даже не съм го виждал, защото заедно с нея в хотела и в шоуто е дядо й, а не баща й. И пак ти повтарям - отлепянето на ретините е станало след удар с *** предмет - да си удариш главата не е удар с *** предмет, освен ако тъпия предмет не е главата ти! И не на последно място - ослепяването е от удар по слепоочието й, а не слепоочието й да се е ударило в нещо - надявам се правиш разликата! Последно - от периода, в който е била гадже с пича, до момента на ослепяването си, НЕ Е виждала баща си, защото е живяла с майката на гаджето си! Ясен ли съм достатъчно, побойнико? :))П.С: Точно за тази Ива ти говоря, която сега е в Шоуто на Слави - тя е една от многото жени, жертви на домашно насилие, но НИКОЙ няма да излезе да го потвърди, защото никой не го е виждал /все пак Дими си я е пердашил вкъщи, не пред хората!/, а самата Ива ни го е споделяла и с думи, и със бушони и синини доста често! Хайде сполай ти и недей да се опитваш да се правиш на по-интересен, отколкото ти позволяват възможностите!!!
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АЗ ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ВСИЧКИ, КОИТО МИ КАЗВАТ, ЧЕ Е НАГЛАСЕНО. И СЪЛЗИТЕ НА СИМОНА ЛИ СА НАГЛАСЕНИ ?
48
0
 
0
 
! Отговори
kerpi4 преди 15 години
За всичко е виновна Мария
47
0
 
0
 
! Отговори
Sulio преди 15 години
Наистина ли има хора, които мислят че шоуто не се развива по сценарий? Всичко е с цел пълнене на джоба на двамата опосуми и още много незнайни герои.
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
с тая ***,тя е най голямата интригантка и подмолна ***,равен шанс за всички,от тия циркове печелят само тя и продуцентите,обаче май това е целта
45
0
 
0
 
! Отговори
viktor преди 15 години
Ok.ima problem momicheto,no zashto triabvashe da zapochva tova shoo sas zakani za presledvane na godenika i 4e shte stigneta do krai i bla bla bla bla.....postoianno ia nabivahte v ochite na horata, izkarahte che obshtestvoto e vinovno i kakvi li ne oshte glyposti.Davahte ia navsiakate po pregledi,samo deto nedadohte kato hodi na genikolok.....;-))!!!!!A i vas smeshnici dokoga samo vas shte gledame po vsichki predavania???!!!Nemislite li che omraznahte na tova obshtestvo.....haide skritese.Horata iskat da gledat raztovarvashti predavania,a ne drami sled tejak raboten den....